Jag är frilansande fotograf i Jönköping med öga för detaljer och en förkärlek för att möta nya människor. Jag fotar gärna människor , produktbilder och evenemang. I min roll som fotograf är jag noggrann, tålmodig och lyhörd. Vår fotosession är färdig när du är nöjd. Jag tar stora och små uppdrag, mot företag, organisationer och privatpersoner. Kontakta gärna mig för att prata om en idé eller ett upplägg.

 
”Proffsigt bemötande, snygga bilder och härlig energi det är det du får när du anlitar Anna för ett fotojobb. Anna jobbar effektivt, kommer med idéer men är även mycket lyhörd till vad du som kund söker. Hon lyckas hitta rätt känslan i bilderna och får dig att känna dig trygg så du vågar visa ditt rätta jag”

Charlotte Stomilovic www.thefreelanceyogi.com

”Jag behövde lite snygga bilder till mina träningsgrupper o eftersom Anna och jag har blivit bekanta genom träning och hon satsade på sitt fotograferande var det naturligt att fråga henne. Jag hade svårt att förklara vilken typ av bilder jag ville ha. Jag visste mer vad jag ville att de skulle förmedla. Skulle Anna förstå vad jag menade med att jag ville förmedla inspiration istället för prestation, Kraft, energi och balans istället för fitness o kroppsideal? Anna var uppmärksam och nyfiken. Hon testade och lekte med olika vinklar och stilar och var tålmodig och noggrann. Bilderna blev bättre än jag någonsin trodde. Jag får ofta höra att ”den där bilden är verkligen DU”. Det är det bästa betyget till Anna tycker jag. Och kul hade vi också!”

– Victoria Grann Hammarström Stark på berget